ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 15,00€

Το Allbooks Kthoulou σε συνεργασία με την BOX NOW σου φέρνει την παραγγγελία σου εντός 24 ωρών και παραλαμβάνεις ό,τι ώρα σε βολεύει σε σημείο (locker) που σε βολεύει!. Δες εδώ περισσότερα

Οι αποστολές γίνονται σε συνεργασία με Elta Courier, Box Now και μεταφορικές εταιρίες (για ογκώδη πακέτα) εντός 1-3 ημερών από την ημερομηνία εξόφλησης της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες παραδίδονται καθημερινές εκτός Σαββάτου-Κυριακής και αργιών από τις 9:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα. 

Η παράδοση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει στο χώρο της οικία σας, στην εργασία ή στο τοπικό κατάστημα της courier/μεταφορικής.

Παράδοση στο σπίτι: Η εταιρία θα σας φέρει την παραγγελία σας από τις 9:00 έως τις 17:00. Εάν δε σας βρεί, τότε θα σας αφήσει ένα αυτοκόλλητο σημείωμα στο θυροτηλέφωνό σας και θα σας ξαναεπισκεφτεί την επόμενη ημέρα. Σημαντικό είναι το όνομα του παραλήπτη να αναφέρεται στο θυροτηλέφωνο για να σας βρει ο courier.

Παράδοση στο χώρο εργασίας:
 Όπως και παραπάνω έτσι οι παραδόσεις γίνονται μεταξύ 9:00 και 17:00 εργάσιμες ημέρες. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η ίδια με εξαίρεση ότι για τη διευκόλυνση της παράδοσης θα πρέπει να σημειώσετε στα στοιχεία σας κατά την εγγραφή σας στο site μας, την επωνυμία της επιχείρησης που εργάζεστε, όροφο κτλ.


Παραλαβή από το κατάστημα:
 Εάν θελήσετε να παραλάβετε την παραγγελία σας απ' ευθείας από το τοπικό κατάστημα της Courier, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους ώστε να κρατήσουν το πακέτο στο χώρο τους. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περίπτωση που η courier δε σας βρεί στο χώρο σας, θα προσπαθήσει το μέγιστο 3 φορές να σας το παραδώσει, Μετά από αυτό το διάστημα το πακέτο παραμένει στο κατάστημα της για 5 ημέρες εώς ότου επιστραφεί σε εμάς.

Απομακρυσμένες περιοχές:
  Περιοχές που βρίσκονται μακριά από τα τοπικά καταστήματα των μεταφορέων γίνονται χωρίς επιπλέον χρέωση, με σχετική καθυστέρηση βάσει δρομολογίων.

Κόστος μεταφορικών: Δωρεάν .

Product added to compare.